Laserskæring i stål

  laserskæring

LASERSKÆRING PÅ ET HØJEFFEKTIVT ANLÆG

Med Fiberlaser fra Bodor kan der tilbydes laserskæring på et effektivt og stabilt laserskæreanlæg. Med plade automat kan der tilbydes billig skæring i høj kvalitet, med tolerancer indefor 0,03 mm. Bodor fiberlaser er en moderne fiber laser skære med plade anlæg med fuldautomatisk dyseskifter og pladeautomation samt vekselbord med 10sekunders skifte, giver det mindst mulig manuel påvirkning under skæringen. Det betyder, at maskinen kan kører uden mandskab ved større serier og denne metode kan gavne både økonomisk og kvalitetsmæssigt.

Kvalitetsudstyr og fiberteknik giver en hurtig laserskæring

Fiber laserskære anlægget fra Bodor er blandt de hurtigste på både skærehastighed og bord skifte-hastighed.

Alle gængse materialer og tykkelser

Fiber laser maskine med 3000 Watts effekt gør gør maskinen i stand til at udføre laserskæring i stort set alle materialer og tykkelser. Mangler du en seriøs underleverandør med mulighed for 24 timers drift og levering indenfor 1 døgn ?

Mulighed for selv at levere materialer, ved specialopgaver i specialstål, for sikkerhed for materialevalget.

Maskinene kører med pladeautomat, så mandskabstimerne begrænses og prisen kan holdes nede.

Laserskæring på Fiber laser

Laserskæring i både store og små serier.

Global montages laser afdeling kan du kontakte i dag for nærmere aftale på telefon 7023 5513

Laserskæring hos global montages laser afdeling i brøndby

Bodor fiberlaser 3kw med plade automat

Vores anlæg kan udføre skæring med laser i:

  • Almindeligt stål
  • Aluminium
  • Rustfri stål
  • Messing
  • Kobber

Læs mere om laserskæring her på siden.

ønsker du mere viden vide om laserskæring i rustfrit stål, svejsning eller andre fremstillings løsninger inden for smedefaget, så læs med på siden.

Laserskæring og meget mere

Laserskæring og laser behandling på værkstedet, hos Global montage kan der både skæres og graveres med fiber laser maskinerne, du kan derfor som kunde både få skåret plader, laser graveret emner til 100% sporbarhed, i bukke afdelingen kan der bukkes på CNC kantpresse på 160Tonx3200mm, klippe plader på op til 2500 mm længde og op til 8mm stål, 6 mm rustfri plade. Svejseafdelingen hos Global montage er certificeret i henhold til EN 3834, der svejses i alle materialer også aluminium, messing og bronze samt kobber.