Laser gravering med FIBER LASER

  laser gravering

Fiber laser gravering 

NU, kan materialerne også gravers med brug af den nyeste maskine i værkstedet, Laser gravering er blevet et nyt tiltag i Global montage.

Fremover kan der tilbydes laser gravering samt syregravering, der har længe været behov for nytænkning i form at mærkning af produkter, da syregraveringen kun arbejder med rustfri stål og arbejdet er manuelt krævende, er der nu som løsning investeret i laser graverings maskine.

Laser graverings maskinen kan gravere i mange materialer og med roterende aksel kan der også skrives på runde emner, dette gør markering og mærkning af små og mellem store emner til en leg.

Søger du løsningen for TAG mærkning til ventiler, udstyr eller andet specielt udstyr så kontakt Global montage ApS i Brøndby

Til laser gravering i mange materialer 

En laser til gravering, arbejder i princippet på samme måde som en laserprinter, den fjerner blot materiale istedet for at printe.

Global montage kan nu tilbyder Fiber lasergravering.

Efter vores laser har lavet graveringen, vil materialet fremstå mat sort eller helt lys.

Fiberlaser kan anvendes til organiske materialer som træ, læder, men vi bruger maskinen til overfladebehandlet metal, rustfri stål 904,316, 304

Vores Fiber Laser gravering er meget præcis og detaljeret, med tolerancer på under 0,01 mm kan tekster og billedere samt logoer skabes med ekstrem præcision og derudover hurtig, støvfri og skånsom mod emnet.
https://youtu.be/cRHptNSzl70
Med Fiber laser kan der næste skrives i alle materialer.
Kontakt Global montage 70235513 hvis du ønsker mere info om priser og løsninger.

Laserskæring af stålplader

Global montage tilbyder laserskæring med hurtig levering og lave priser med skarpe snit, takket være den nye højtydende fiber laser, kan skæring tilbydes til gode priser og med laserskæring i alle skål typer og kvaliteter.

Flere materialer er lagervare, derfor er det muligt at få skåret samme dag.