TIG svejsning hvem og hvordan

  svejsning, svejsning rustfri, TIG svejsning

Læs om TIG svejsning her

TIG svejsning er en avanceret og præcis svejsemetode, som kan bruges til at svejse mange forskellige materialer, såsom jern, rustfrit stål, aluminium, kobber, messing, titanium og specialmetaller.

TIG står for Tungsten Inert Gas, og det betyder, at svejseprocessen foregår med en ikke-smeltende elektrode af wolfram og en beskyttende gas, som forhindrer iltning af svejsesømmen.

TIG svejsning kræver stor erfaring og dygtighed, da svejseren skal styre både strømstyrke, gasflow og svejsetråd manuelt.

Hvis du har brug for professionel og kvalitetssikret TIG svejsning, kan du trygt vælge Global Montage ApS som din leverandør.

Global Montage ApS er et smedefirma, som har eksisteret siden 2001, og som har leveret smede- og konstruktionsarbejde til mange brancher, såsom medicinalindustrien, byggebranchen og rørarbejde for kraft/varme industrien samt spildevand.

Global Montage ApS har stor erfaring i TIG svejsning, og er certificeret i henhold til ISO EN3834 samt EN10901.

De har også udstyr til orbital svejsning, som er en automatiseret form for TIG svejsning, der bruges til rør og gas-installationer med høje krav2.

Global Montage ApS tilbyder TIG svejsning i alle materialer, og kan også svejse forskellige metaller sammen. De har også mulighed for at udføre lasersvejsning, som er en fremtidens svejsemetode, der giver meget præcise og rene svejsninger.

Stainless TIG welding - YouTube

TIG svejsning

Tungsten Inert Gas, og det betyder, at svejseprocessen foregår med en ikke-smeltende elektrode af wolfram (wolfram er den spids som stikker ud for enden af gas koppen på billede)

Lasersvejsning kan bruges til lang sømsvejsning, svejsning under lup, hvis det skal være meget småt, og svejsning i gasdækket kammer1.

Global Montage ApS har også kompetencer inden for MIG/MAG svejsning, elektrodesvejsning, punktsvejsning og pladearbejde. De kan også hjælpe med udvikling, design og prototyper, samt laserskæring, klip og buk, valsning og montageopgaver.

Hvis du vil vide mere om Global Montage ApS og deres TIG svejsning, kan du besøge deres hjemmeside1, hvor du kan se eksempler på deres tidligere projekter, læse om deres certifikater og maskiner, og kontakte dem for et uforpligtende tilbud.

Du kan også ringe til dem på 70 23 55 13, eller sende en mail til info@globalmontage.dk. Global Montage ApS har værksted i Brøndby, men kan udføre TIG svejsning over hele landet, og også i udlandet.

Hvis det er nødvendigt. Global Montage ApS er din pålidelige og professionelle partner, når det gælder TIG svejsning.