Find en svejser rustfast klejnsmed

  svejse arbejde, svejsning rustfri, TIG svejsning

Skal du have en større eller mindre opgaver i rustfrit stål udført?

Hos Global montage arbejdes der 70-80% af tiden i rustfrit stål, opgaver i rør montage samt opgaver i konstruktionsstål.

Opgaverne er meget varieret og spænder fra vedligehold i rustfrie anlæg, hvor der skiftes pakninger til opbygninger i anlæg rør projekter

Svejsninger i rustfast stål bliver mest af tiden udført i form af TIG svejsning, der rådes over mange svejsemaskiner både i Hillerød og i Brøndby afdelingen.

Certificeret medarbejder.

Alle medarbejdere er certificeret i de gældende svejse former. Dette sikre at kvaliteten og sporbarheden opretholdes, hos Global montage arbejdes rigtig meget indenfor medicinfremstilling.

Derfor er renlighed og sporbarhed et must, her svejses til tider i anlæg som senere skal producere medicin, dette sætter store krav til udførelsen.

Men alt er ikke insulin og blødermedicin, der findes et hav af rustfaste opgaver, som smedene fra Global montage laver.

Så har du en større eller mindre opgaver du gerne vil have løst, så er Global montage en kvalificeret spiller.

I forbindelse med rørsvejsning kan der tilbydes Orbital svejsning, dette sikre en ensartet svejsning samt øger hastigheden og minimere de meneskelige fejl.

rustfri-svejsning

Fittings til rustfri svejse opgaver kræver også dokumentation

 

Rustfast smed

En Smed er ikke bare en smed, når det kommer til rustfast / rustfri opgaver. Den rigtige smed ved hvordan den enkelte svejsning eller det enkelte materiale bearbejdes, for ellers ender rustfri stål med at være ligesom rusten som man kender en jernplade.

Det er vigtig at smede har erfaring indenfor rustfri stål, der er ruhed på overflader og temperaturen for svejsninger og bearbejdning der spiller ind når stålet skal holde i mange år.

Hedder der Rustfast eller rustfri stål ?

Stålet er rustfast med hedder rustfri stål, men rustfast hænger stadig i munden mange steder.

 

Rustfast stål eller Rustfri stål er en fællesbetegnelse for de ståltyper, som indeholder mere end 12% chrom i blandingen af stålet(masseprocent).

Når stål smeltes kan der ved yderligere tilsætning af andre legerings grundstoffer såsom nikkel,kulstof, kvælstof, mangan og silicium og eks titan, for bare at nævne nogle af de mange tilsætningsstoffer som kan igår i stålet.

Alle tilsætninger er medvirkende til hver især er karakterisere stålet med bestemte egenskaber i  hensyn til korrosionsbestandighed og mekanisk styrke samt en vigtig parameter svejsbarhed.

Der kræves særlige svejse parameter ved specialstål som 904 / duplex 55 % ferrit og 45 % austenit. Højt Cr, medium Ni, som regel Mo og lavt C

for rustfri sål 316 eller 1.44xx er Chromindholdet med til at bevirke stålet danner en meget tynd passiverende oxidfilm, der gør at stålet har god bestandighed i et neutralt iltholdigt miljø.

hvor 304 eller 1.43xx derimod ikke er bestandige overfor syre og havvand.

 

Jobopslag: Metal-supply rustfri smed søges