Certifikat orbital svejsning til rustfri stål

  orbital svejsning, svejsning rustfri

Orbital svejsning er en vigtig spiller i fremstilling af rør montage og opgaver i pharma industrien.

Global montage har mulighed for at tilbyde rør montage og certificeret orbital svejsning.

Orbital svejsning giver en sikker svejsning og via programmet i maskinen bliver hvert en svejsning perfekt, hurtigere til montage svejsninger og med langt større sikkerhed.

Grundet de mange fordele er Global montage ApS nu også blevet aktive i orbital svejsning, det har hele tiden ligget i kortnede at fremtiden skulle bringe en maskine ind i folden af svejse metoder og løsninger.

Før den nye Orbimat maskine

Global montage’s medarbejdere har længe kunne udføre orbital svejsning, men kun i form af lånet maskiner da investeringen har været fravalgt, til fordel for andre maskiner eks. CNC kantpresse

Link til Global montage som tilbyder orbital svejsning. 

Orbital svejsning giver mange muligheder

Som i videoen er en mulighed indenfor orbital svejsning, svejsning i rustfri rør med åbent hoved. Her føres et standard svejse hoved rundet via styr.

 

For mindre rør udføres svejsningerne i lukket hoveder, dette giver gas dækning rundt om hele røret og efterlader en overfalde på svejsningen som næsten ikke anløber med farve.

 

Via programmet i Orbimatic 165CA kan strømmen styres i hele svejse fasen, ved inddelingerne kan strømmen skruers op i starten og langsomt kan strømmen (amp) sænkes, når det perfekte gennemløb er opnået, herved kan energien begrænses og de rustfri rør kan svejses uden frave på indesiden, ved kontrol af svejsningerne udføres NDT endoskopi i form af 3. parts kontrol (force) udfra en farve atlas kan man bedømme resultatet. Her gælder at mindske farven der er anløber på indesiden af røret, da dette er den væsenligsete oversag til korrosion i røret efter følgende.

Orbital svejsning

 

Når man snakker Orbital svejsning er det et specialiseret område indfor svejsningen , i orbitalsvejsning svejses med et mekanisk drejet hoved i 360 ° omkring en statisk emne, en genstand, såsom et rør, i en kontrolleret kontinuerlig proces. Processen er opfundet for at mindske betjenings fejl indfor TIG svejsning med wolfram lysbue. I orbital svejsning, er det en computer-styrede proces der kører med lidt indgriben fra operatøren. Processen bruges specielt til høj- kvalitet og gentagelig svejsnings former.

Global montage tilbyder mange former for smede arbejde, rør svejsning er kun en del af de mange områder indefor smedefaget der tilbydes. 

NYHED

Global montage har udvidet orbital udstyrret, fremover kan der tilbydes svejsninger opmod clamps.

Svejsninger som ligge tæt mod andre dele, som hidtil har været forbeholdt manuel TIG svejsning.

Herved kan de manuelle svejsninger begrænses og kvalitets svejsningerne fra Orbital svejsning kan øges i de enkelt projekter.

Fordelen er kvalitet, hastighed og sikkerheden.