Reparations arbejde på tank med foam isolering

  Polyurethan-isolering

Reparationer er en stor del af svejsearbejde, her udføres arbejde på en tank med indhold

Tanken indeholder 160.000 liter og indholdet er -5 grader, opgaven bestod i at finde utætheden bag tygge isoleret vægge af skum, pakket ind i aluminiumsplade 

Opgaven blev påbegyndt ved at skære i et område af tanken, som muligvis kunne være tæt på lækagen, dette viste sig rigtigt. Hurtigt blev den gamle skum isolering skrabet væk og en svejsning kom til syne

med penetrant væske blev svejsningen testet og revner i svejsning vare tydelige, herefter blev der slebet grundigt op og nye svejser blev lavet.

Tank med skum isolering

 

Mange tanke med kolde eller varme væsker er skummet op, dette bevirker at utætheder kan være svære at finde eller udbedre. Men hos Global montage har de her udbedret en tank som havde været utæt længe.

Tanken indeholder 160m3 væske, så en tømning er ikke at foretrække i denne sag. Smedene afrenser tanken, finder hullet og svejse den op igen. For at sikre isoleringen er i topklasse, bliver isoleringen udført med spray isolering i form af højeffektiv polyurethanisolering.

med denne isolering som er en ugiftigt spray skum. Skumisoleringen har gennemgået mange omfattende test, og som er både CE-mærket og godkendt. Den er et grønt produkt, der er udviklet med tanke på miljøet. Dennes unikke formel indeholder ingen ozonnedbrydende kemikalier som fx CFC, HCFC, fibre, formaldehyd og asbest. Der frigives ingen giftstoffer efter installationen, og da produktet aldrig nedbrydes eller forringes, behøver man ikke at være bange for, om skadelige fibre eller gasser vil belaste luften i fremtiden.

Global montage ApS tilbyder svejsearbejde i trykbærende anlæg, tank og rørarbejde med WPQR og WPS

Polyurethan-isolering er til mere end bare reparationer af tanke

Isoleringen i sprayform er ikke nyt, det har været brugt til kølerum og selv i hus i USA har isolering med spray påført skum været kendt i 15-20 år.

Eks.

Foam-LokTM er en halvstiv, emissionsfri spray polyurethan-isolering med ekstra fordele, der ikke kan måles i et laboratorium. Gennemføringer som fx elkabler eller rør bliver 100 % tætte med dette produkter. Hverken kold eller varm luft kan trænge ind igennem denne isolering. Isoleringen forhindrer også kondensering på en meget effektiv måde allerede ved meget små tykkelser (din egen fryser er et godt eksempel).

Global montage kan som mange andre løsninger også tilbyde sprayisolering, hvad enten det er reparations arbejde eller nye opgaver, i både industri og privat sektor.