Svejsearbejde

Svejsearbejde med TIG

TIG også kaldet Gas tungsten arc welding (GTAW) .

Hvad kan det bruges til:
Tig svejsning i Aluminium, jern, rustfri og meget mere
Aluminium er mere besværligt end et regulær svejse materiale som rustfrit og jern.

Det kræver sin smed at lave en perfekt svejsning i aluminium. Men når man først har arbejdet med Aluminiumssvejsning så sidder det også godt fast, hos Global Montage er Aluminiums svejsearbejde også en del af opgaverne for kunderne Aluminiums svejsearbejde også en del af opgaverne for kunderne og de mange års erfaring har også bragt mange skabt travlhed på værkstedet.

Men hos Global montage er Aluminiumssvejsning ikke hoved materialet, der arbejdes mest af alt i rustfri stål. Rustfri svejsninger kræver også rene og fine overflader som i aluminium, dog brydes overfladen ikke på samme måde med strømmen, derfor bruges også jævnstrøm og ikke vekselstrøm.
De rustfri materialer er som hovedreglen 1 . 44 eller også kaldet 316 stål

TIG-svejsning kan udføres på alle svejsbare materialer.

*Jern
*Rustfri
*Aluminium
Kobber
Messing
Titanium
TIG-svejsning kan udføres på alle svejsbare materialer.

Lidt simpel svejsearbejde med Co2 svejsning.

 

Global montage arbejder med TIG svejsearbejde

Global montage arbejder typiske med TIG-svejsnings-processer som omfatter svejsning af rør, trykbeholdere og varmevekslere. Da denne metode er ideel til svejsning af tynde plader og små emner.
TIG-svejsning giver ofte en god kvalitet da der kun dannes lidt eller slet ingen slagge og ingen sprøjt. Alle svejsestilling kan indgå i svejsningerne alle svejsestilling kan indgå i svejsningerne , dog er det ikke alle der er lige anvendelige i dagligdagen.

* der findes en masse special legeringer, som hver især kan bidrage til at styrke egenskaberne i stålet.

 

 

Sidebar