Skæring i stål og stålplader

Inden du starter din vinkelsliber, skulle du måske lige vide dette


Laserskæring i stål og andre metaller. 

-med Fiber laser kan man skære i mange metaller, herunder er blot lidt af de metaller der kan skæres i Global montage’s fiber laser

læs mere om Bodor fiber laser her

Rustfri stål

Jern

Aluminium

Messing

Kobber

Laserskæring er den mest fleksible og mest anvendte metode til udskæring af emner fra plade i jern- og metalindustrien. hos smedefirmaet Global montage tilbydes fiber laserskæring med den nyeste teknologi. Uanset opgavens størrelse, her skæres også for private og for det offentlige. Hos Global montage har fiberlaser maskinen det mellem størrelse som passer bedst til det brede marked i Danmark.

Laserskæring til opgaver: Tynd eller tyk, aluminium, stål, rustfrit, kobber, messing…1 mm eller 20 mm tyk…..1 stk eller 10000 stk, vi har passion og udstyret til at tilbyde en præcis og optimal laserskæring.

Laserskæring – er en avanceret men ældre teknologi

Laserskæring er en ældre proces, hvor man af plademateriale udskærer et emne med en laserstråle i en plade, som med fordel er styret ved en CNC styret maskine, også kaldet en laserskærer.

En laserskærer kan arbejde i mange forskellige materialer som almindeligt stål, rustfast stål, aluminium og andre metaller samt i mange ikke-metalliske materialer. Normalt bruges Co2 laser til ikke metaller.

FIBER LASER

Som en forholdsvis ny teknologi er laserskæring vokset fra Co2 til Fiber og dette er stadig i en rivende udvikling. Hvor firmaer for 15 år siden kun kunne skære i tyndere plader og typisk kun op til 5-6 mm stål

Kan fiber laser i dag skære i op til 50-60 mm. Når der skal skæres bliver laserskærings program sendt direkte, som en DXF fil til maskinen.

Her efter kan maskinens omstilles til det materiale der skal skæres i, det er som reglen kun en dyser der skal byttes ud og derfor er omstillingen meget hurtigt. En moderne Fiber laser med høj effekt arbejder hurtigt og meget nøjagtigt, inden for 2/10 dele af en millimeter.

Samtidig kan der betydes automatiske materialefødning så laserskæring sker uden manuelt fordyrende arbejde, laserskæreren kan arbejde ubemandet, så længe der er materiale i maskinen. Men den komplekse teknologi kan priserne komme ned og det tillader, at man kan konkurrerer med skæring mod selv de store firmer, men det bedste er hastigheden en ny opfindelse eller en arbejds opgave kan udføres på. Hos Global montage kan en tegning fra morgenstunden blive til et færdigt emne til fyraften, sendes med fly til den anden end af verden over natten og sikre en produktion allerede dagen efter.

Søger du en pålidelig leverandør til svejsning eller fremstilling af produkter ved laserskæring, er du velkommen til at kontakte Global montage for et uforpligtende tilbud. 


Sidebar